Ur mitt liv....

Alla inlägg under juni 2011

Av Malin - 26 juni 2011 14:46

... åh jag jobbar som vanligt.. Jag gör fasiken inget annat än jobbar känns det som..


Men imorgon har jag 4 dagars semester.. Tjohooo det behöver jag..


Midsommar var perfekt förutom den där migränen som kom kl 20 och försvann dagen efter vid 16 tiden... Men kul hade jag och det är skönt när det finns en festfixare i gänget =)


Igår var det mer lugnt , det åskade så jag drog med mig en killkompis till centrum för lunch och där satt ju en hel del andra som vi satte oss med,... Kan säga att skratta fick jag iaf ;)


Igår kväll satt jag och jobbade till 2 i natt för att bli klar men blev det ändå inte så sitter nu och försöker göra det sista... SUCK!!


Ikväll blir det Pizza och film när jag kommer hem.. Förhoppningen är ju att den står på bordet när jag kommer hem ;) ... Imorgon så ska jag bara njuta i 4 dagar...


Have fun   

Av Malin - 22 juni 2011 09:03

.. trött och längtar till min semester.. Längtar efter tid med mina vänner..


Midsommar verkar trots jobb och allt bli riktigt rolig.. Inget jag planerat kanske därför det ska bli så kul.. Sen är det bara 3 veckor kvar så är det Vegas fest med alla underbara som ska dit.. Åh bara 10 veckor kvar tills jag kliver av planet i Las Vegas =)


Den senaste tiden har det varit massa jobb som vanligt, men väldigt mycket filmkvällar oxå.. Dom kvällarna har jag uppskattat väldigt mycket..


Nä nu ska jag åka och göra pass med min dotter, för det är ju bara lite drygt 3 veckor innan hon sätter sig på planet till Malta och 3 veckors språkresa =)

Av Malin - 18 juni 2011 00:38

.. direkt lust att skriva ngt..  Kan ju vara för att det finns dom som väljer att vrida och vända på saker och få fram sin sanning i mina ord.. Jag har valt bort vänner på ansiktsboken just för att slippa dessa så kallade sanningar.. Men insåg efter ett tag att låt dom ha sina sanningar så länge jag vet min.. Har inte folk bättre saker för sig än att rota i andras liv så får dom gärna göra det..


I vilket fall som helst i lördags firade jag min 35 årsdag, det var en helt underbar dag.. En härlig dag med familj och vänner, det är tusen    till som som verkligen gjorde min dag så härlig..


Några saknades dock, mina systrar fick förhinder och kom inte.. Ett telefonsamtal hade ju varit trevligt dock..Men den största besvikelsen är min pappa.. Han vare sig ringde eller kom förbi.. Nu har det gått en vecka och inget samtal.. Han glömde mig förra året oxå.. Men nu när jag fyllde 35 och jag dessutom pratade med honom 2 dagar innan hoppades jag iaf på ett samtal..  Brukar inte bli ledsen, men den här gången så vart jag jävligt ledsen..

Men jag hade sådan tur att ha dom som var här..


Så tack till er som fick mig att känna mig speciell och fick mig att skratta hela dagen!


Läkaren har nu ringt och förklarat att på proverna såg man inget ovanligt, men att han vet och ser att jag har ont, så nu har han remitterat mig till en reumatolog och även till en smärtklinik.. Plus att han talade om att jag måste få det lugnare i mitt liv.. Att stressen påverkar min kropp negativt..


Jag letar just nu efter John Blund men han är jävligt svårfångad...


Go natt!

Av Malin - 7 juni 2011 10:09

.. blivit sämst på att blogga..  Men tiden finns inte och kanske inte heller motivationen..


Det gick iaf bra hos doktorn för en vecka sedan.. Han var en bra lyssnare och förstod att jag inte orkade mer.. Så nu väntar jag bara på provsvar och en tid till sjukgymnasten, en remiss till reumatologen är skickad oxå.. Känner mig förhoppningsfull!!


Har haft lika ont men dock känt mig gladare och jag tror att det har märkts på mig!


Annars är det rätt händelsefattigt som händer känns det som.. Jobbar och har barnen och lite så..


Kanske blir det roligare på söndag då jag fyller år.. =)

Ovido - Quiz & Flashcards