Ur mitt liv....

Alla inlägg den 28 maj 2011

Av Malin - 28 maj 2011 15:59

.. ett par dagar sedan som jag var här...


Har varit en vecka av rätt mycket av allt så jag har inte hunnit mig hit kan man väl säga..


Skulle kunna dra hela den sorgliga historien, men vet ni tänker vare sig lägga ner  tid eller energi på det..  Det räcker att dom som finns runt omkring mig vet och finns där..


Ja vilket fall som helst smärtan är kvar, varit ett par riktigt jobbiga dagar.. Men nu är det bara 2 dagar kvar tills läkartiden, så förhoppningsvis får jag hjälp då!


Igår så skulle jag åkt hem efter jobbet men Scarlotte ville träffas så jag träffade upp henne med lite folk som skulle ut.. Dom festade loss dom, medans jag drack Cola vilket jag kände var det enda jag klarade av.. Men det var en trevlig kväll med mycket skratt.. Var hemma lite senare än tanken var men sov iaf relativt gott hela natten..


Sen imorse var det bara att gå upp och bege sig till jobbet.. Gör ju 33 timmar den här helgen så det känns vill jag säga..


Så nu ska jag göra lite arbetsgrejer och sen blir det lite mys här på jobbet tillsammans med min kollega Hidaya, hon har köpt massa gott, så vi ska sitta här och bara ha trevligt och kanske se en film om det är ngn brukare som önskar det!!


Hörs senare och vi inte gör det ha en fantastiskt trevlig lördag =)

Ovido - Quiz & Flashcards