Ur mitt liv....

Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Malin - 17 februari 2011 21:47

.. inte så manad att träna imorgon, men jag känner att jag måste det... Annars kommer jag väl börja så varje gång jag ska träna.. Sen är det ju träning lördag och söndag, hoppas jag inte ballar ur för att det är helg ;)


Sitter uppkrupen i soffan efter att ätit lite korvstroganoff med bulgur och rivna morötter, väldigt gottis =) Tänkte köpa godis men jag höll mig ...



Av Malin - 17 februari 2011 19:48

.. fyller 15 år om ett par månader.. Hon har velat ett tag nu att skaffa piercing, hon anser att "ALLA" andra får det.. Fast vi alla vet att alla andra får inte alls det.. Jag är stört emot det här, för jag anser inte henne klara av att ta hand om eventuell infektion vilket det lätt kan bli.. Att hon är mogen att ta det beslutet nu, det ger ju faktiskt ett rätt stort ärr om man har otur..


Jag har sagt att sköter hon sig så kan hon få göra det när hon är sexton.. Men absolut inte innan dess.. Hennes pappa sa visserligen att hon inte fick ta en så länge hon bodde under hans tak.. ;)


Nu är ju jag självklart den elaka mamman som inte tillåter min dotter att göra detta.. Men jag får ju helt enkelt ta det, det är inte lätt att vara mamma och speciellt inte till en tonåring..


Jag måste väl erkänna att jag själv har en piercing i naveln, men den gjorde jag när jag fyllde 29 år.. Jag har själv haft 3 stora infektioner.. Vilket inte har varit det roligaste.. Jag skaffade min första tatuering när jag fyllde 27 och min andra nu precis innan 35 år..


Så jag tycker man ska vänta tills man vet att man är redo, sen behöver man ju inte vänta tills man är gammal som jag ;)



Av Malin - 17 februari 2011 14:59

.. riktigt trött..


Kan ju bero på lite tjejhäng igår kväll ;)


Mycket roligt var det och jag uppskattade det verkligen även om det inte var så länge =)


Så jag tackar Lillemor och Anna för en härlig kväll, och att jag fick höra ANNA PANNA sjunga för första gången =)

Ovido - Quiz & Flashcards